X10 SUMMIT 

SME TO TYCOONS

X10 SUMMIT 2023 AKAN BERLANGSUNG PADA 11-12 JULAI 2023

ATTENTION: ADAKAH ANDA OWNER BISNES SMEs YANG MENGALAMI CABARAN UNTUK MEMBINA BISNES ANDA KE TAHAP YANG SETERUSNYA?

[Exponential business growth X10 is revealed]

inilah cara untuk menyusun strategi dan produktiviti untuk grow bisnes anda, seperti para usahawan yang telah bersama kami!


AMARAN!!! X10 Summit ini bertujuan untuk bisnes owner, Management Team (CEO, CFO, dan COO) bukan untuk Stokis/Agent

Antara 3 PERKARA PALING GEMPAK bakal dibedahkan nanti.....

1) 7 Prinsip Kekayaan (Principles of Wealth) & bagaimana anda juga boleh mempraktikkannya

2) 7 Tunjang utama untuk mentransformasi bisnes "dari boleh-buat-duit kepada Berdaya Labur" (menarik partner, bakat, pelabur atau modal)

3) 4 Investor Matrix, sebagai panduan, bila mana tycoon (seperti Warren Buffet) ingin menginvestasi dalam sesuatu bisnes : strategi digunapakai oleh pelabur* sofistikated.

*For Investors

**For Entrepreneurs

***For Both

Inilah masanya untuk mengambil peluang dan tindakan yang ada pada tahun 2023 dan sehingga 10 dekad nanti.

Klik Di Sini

Daftar minat anda disini

Sertai "Senarai Menunggu" untuk anda berpeluang mendapatkan tiket untuk ke  X10 Summit 2023; SME to Tycoons.

OH YE........ 5 GOLONGAN INI TIDAK PERLU MENYERTAI X10 SUMMIT INI

EH, SAYA SEBENARNYA MEMANG NAK TAHU DAN NAK BELAJAR.......

KALAU MACAM TU TERUSKAN BACA DI SINI, KERANA X10 SUMMIT INI SEMEMANGNYA UNTUK ANDA.


Kalau anda masih lagi rasa struggle,

menghadapi cabaran,

dan ada perasaan macam nk give up......

Sebenarnya anda sama seperti business owner yang lain.

Sebagai contoh, Nash Idrus Founder Precession Capital pernah melalui perasaan seperti anda.


2001 - 2004 : Mula mengetahui tentang bisnes dan cuba berjinak dalam dunia keusahawanan dan pelaburan. Labur duit dalam bisnes kawan, tapi tak pernah dapat share certificates dan tak faham bisnes kawan tu.......Bisnes tu lebur dan duit pon hilang.
2005 - 2006 : Setelah berjinak dalam macam-macam bisnes, mula melabur dalam pengetahuan dunia marketing, sales dan bisnes di Malaysia, Singapura, Australia,  dan USA juga mendapat khidmat bisnes coach tersohor.
2007 - 2009 : Memenangi beberapa anugerah keusahawanan dan menjadi sebahagian daripada bisnes trainer di peringkat antarabangsa. Di sini mula berputiknya blueprint millionaire mindset dan sales.
2010 - 2014 : Walaupun sales salah satu bisnes mencecah jutaan ringgit (total group sales melebihi RM100 juta) mula mencuba bisnes dan industri yang lain. Mula mengambil pinjaman dari agensi kononnya untuk mengembangkan bisnes, tetapi hampir semuanya gagal akibat landscape business yang sentiasa bertukar-tukar. 
2015 - 2017 : Setelah menyertai Apprentice Asia di bawah Tony Fernandes dan mula mendedahkan diri dengan minda billionaire. Berguru dengan pakar-pakar dan bernetwork dengan corporate leaders dan billionaire. Mula mengorak strategi dan teknik dalam membina bisnes sebenar yang kebal dan mempunyai valuation yang tinggi.
2018 - 2020 : Mengorak langkah baru yang sangat epik. Alhamdulillah result sudah mula menjadi luar biasa. Bisnes mempunyai nilaian puluhan juta ringgit.
Blueprint SMEs to Tycoons ditemui. Bagaimana nak membina bisnes sehingga 100 tahun lamanya yang bermula dari permulaan startup hinggalah ke papan bursa.

".........Kerana itulah kita sampaikan kepada special circle kami seperti...........


Superbig Capital, Byond Tech Global, Haus Ek, MDC ASIA Link..........."

Bukan itu sahaja, circle kami menjangkaui sehingga ke Indonesia, Thailand, Vietnam, Singapura, South Africa, Nigeria, dan Australia.

Dan, untuk 'formula' ini, mereka tidak membayar saya RM seratus dua, tapi komitmennya, bernilai 5 angka......

Ya.....

Itulah nilai konsultansi, nilai pengalaman saya dalam bisnes untuk bertahun lamanya.....

Yang mana, saya sendiri dah habis jutaan RM dalam belajar, capital mechanism, marketing mechanism, dalam run business, try and error dengan buat bermacam-macam bisnes........

Dan, anda tak perlu bersusah payah seperti saya........

Saya tahu, apa yang saya bakal dedahkan kepada anda ini, tinggi NILAINYA....

Ianya mampu merubah bukan sahaja bisnes anda, tapi 'personal' anda juga! ini bukan TEORI, INI PRAKTIKAL yang saya sendiri amalkan, dan didedahkan kepada circle kami.

APAKAH YANG BAKAL DIDEDAHKAN DI X10 SUMMIT NANTI......KLIK DI SINI.

1) 7 Prinsip Kekayaan (Principles of Wealth) & bagaimana anda juga boleh mempraktikkannya

2) 7 Tunjang utama untuk mentransformasi bisnes "dari boleh-buat-duit kepada Berdaya Labur" (menarik partner, bakat, pelabur atau modal)

3) 4 Investor Matrix, sebagai panduan, bila mana tycoon (seperti Warren Buffet) ingin menginvestasi dalam sesuatu bisnes : strategi digunapakai oleh pelabur* sofistikated.

*For Investors

**For Entrepreneurs

***For Both

4) Jenis pelabur dan bakat yang anda boleh tarik, dengan adanya satu halatuju yang padu. "Dari permulaan bisnes hingga ke IPO".

5) Cara bagaimana membina business game yang lebih besar, dengan "Business & Financial Road Map" yang mempunyai aspirasi dan pelan tindakan yang jelas.

6) Cara "business turnaround" dari biasa-biasa, kepada luar biasa berkeuntungan tinggi.

7) Impak Inflasi kepada bisnes dan bagaimana mengatasi keadaan inflasi sekarang. Apa tindakan yang boleh diambil.

8) Menjadi the next Tycoon : sebelum dan selepas. Anda nak kebebasan kewangan & masa?

9) "Case studies" sebenar & semasa

dan banyak lagi.......

Adakah X10 Summit ini percuma? Ya, kami boleh berikan secara percuma.


You see, knowledge is free

Wisdom is expensive

Unconventional wisdom is priceless.


Kalau setakat nak pengatahuan ambillah secara percuma, kalau percuma takkan committed, bila tak comitted tak kan laksanakan, kalau macam tu baik tak payah datang.

Kita juga boleh charge puluhan ribu untuk pendedahan ini, student circle kami sanggup membayar komitmen berpuluh-puluh ribu semata-mata untuk mendapatkan not just knowledge but wisdom and unconventional wisdom. SERIOUS!!!

Tapi..........kami pasti anda pun nak mendalami ilmu ini dalam size yang intermate supaya boleh tanya lebih banyak soalan, adakah ianya berbaloi?

Setelah berfikir panjang, kami telah bersetuju untuk mengadakan X10 Summit 2023.

DIAMOND

RM 

PRIVATE ROOM

RM

"Anda rasa amount ini terlalu besar? Mahal? Sorry to say.....anda masih belum layak untuk menjadi real founder."

PERINGATAN


BERAPAKAH HARGA TIKET? 

Harga setiap tiket untuk Masterclass 2-Hari ini (dengan bonus RM20,796) ialah: RM

4 + 1 BONUS YANG MENAKJUBKAN

HERE'S YOUR awesome gifts & bonuses 

Tempat Duduk Teratas Untuk 1 Orang

Hadiri Hari 1 Dan Hari 2

Makan Tengah Hari Di Restoran 5 Bintang

E-Book

Program Digital

Buku Kerja Digital

Rangkaian Dengan CEO Dan Usahawan Tertinggi  

BONUS BERNILAI LEBIH RM20,796

bonus #1  (BERNILAI RM99)

BUKU “7 Keys to a Bankable Business” 

Buku istimewa ini telah dibaca oleh ribuan orang. Ia telah membantu meletakkan prinsip utama yang mesti anda lakukan untuk perniagaan anda, untuk menarik bakat dan pelaburan.

bonus #2  (BERNILAI RM399)

FOOD & SNACKS

Makanan adalah sumber tenaga anda untuk sepanjang seminar berlangsung. Kami akan menampung ini untuk anda tanpa sebarang kos.

bonus #3  (BERNILAI RM9,999)

VALUABLE NETWORK 

Rangkaian adalah kunci dalam membina perniagaan anda. Tidak ada seorang hartawan yang membina empayar perniagaan dan kekayaan secara sendiri.

bonus #4  (BERNILAI RM299)

digital program

Program digital pendek yang berkesan untuk memulakan perniagaan anda. Bagus untuk “startups” mahupun mereka yang sudah lama berkecimpung dalam perniagaan yang ingin memulakan perjalanan baharu.

FAST ACTION bonus #5  (BERNILAI RM10,000)

private lunch

10 orang pertama berjaya mendaftar dan membayar, akan mendapat sesi Makan Tengahari Persendirian bersama “Speakers” kami. Ini adalah masa yang sangat eksklusif untuk anda dan ia adalah satu peluang yang sangat berharga.

SERTAI
X10 SUMMIT 2023 TELEGRAM SEKARANG UNTUK KEMASKINI SEMASA DAN KEKOSONGAN KERUSI


The Speakers & Leaders

nazril "nash" idrus

Nash ialah Ketua Pegawai Eksekutif Precession Capital sebuah syarikat pelaburan yang Mendidik, Menginkubasi dan Melabur dalam perniagaan yang Berdaya Labur "Bankable & Investable" dari awal hingga ke IPO.

Nash memulakan kerjayanya sebagai intern di Arthur Andersen Consulting semasa di Universiti. Selepas tamat pengajian, beliau menyertai Firma Perakaunan "Big 4", KPMG, di Melbourne Australia selama 4 tahun. Pada tahun 2001 beliau menyertai jabatan Audit Dalaman Petronas dan kemudiannya bahagian Kewangan Korporat, di mana beliau adalah sebahagian daripada pasukan yang mengumpul modal terbesar di Asia pada tahun 2004, Bon Korporat US$1 Bilion. Beliau pernah berkhidmat sebagai penganalisis di ExxonMobil UK, dan kemudiannya HSBC Investment Bank London, dan akhirnya kembali ke Malaysia untuk menjadi Usahawan. Beliau telah membina sebuah agensi yang memenangi pelbagai anugerah termasuk "Anugerah Perniagaan Terbaik" oleh ActionCoach International.

Nash adalah salah seorang daripada 12 finalis Musim Pertama ApprenticeAsia di bawah tycoon Tony Fernandes. Beliau mempunyai beberapa mentor tycoon yang hebat. Tatkala ini, bersama-sama dengan Dr Wong Jeh Shyan, beliau menjadi mentor dan menasihati pelbagai syarikat pemula, startups dan SME distruktur semula, yang kini sedang menuju ke IPO, papan bursa.

Dr Wong Jeh Shyan

Dr Wong Jeh Shyan ialah Ketua Pegawai Eksekutif Fatanah Ventures

Beliau terkenal dengan teknik M&A yang agresif dan kejuruteraan kewangan yang inovatif. Beliau menasihati pelbagai syarikat permulaan startup, SME, dan kumpulan pelaburan di 12 negara. Beberapa syarikat telah berkembang secara exponential setelah mengikuti teknik yang beliau kongsikan, yang bermula di Singapura dan China.

Fatanah Ventures ialah sebuah Syarikat Pelaburan yang agresif, ditubuhkan dengan beberapa bekas Ketua Korporat tersenarai awam terkemuka di Malaysia, dan bekas CEO terkemuka daripada pelbagai industri.

Ketahui lebih lanjut di Linkedin https://www.linkedin.com/in/jehshyanwong/

TYCOONS SEBENAR

Tan Sri Vincent Tan

Berjaya Group

Sir Richard Branson

Virgin Group

Tan Sri Tony Fernandes

Capital A

Tan Sri Liew Kee Sin

Eco World

ANDA ADALAH TYCOON SETERUSNYA!

Disclaimer